image_pdfimage_print

Testsúlyrendezés
(az adott termékcsoportra kattintva az ajánlott termékek megtekinthetőek, megrendelhetőek)
DX4 Body Balancing System
Clean 9
FIT 15 programok
Gyógynövény, króm és koffein tartalmú étrend-kiegészítők
Speciális italpor diétához

E
Eredményes testsúlyrendezés az FLP termékekkel

A megfelelő testsúly kialakítása mind az egészség, mind a szépség szempontjából fontos dolog. Sajnos azonban sok ember számára mindennapi gondot okoz az egészséges testsúly megőrzése vagy visszaszerzése. A felesleges zsírpárnák leadása igen nehéz feladat, mivel a zsír nemcsak a felesleges kalóriák miatt tud felgyülemleni, hanem a szervezetbe bekerülő szennyező anyagok (táplálék útján, légszennyezettség révén), valamint az életvitel okozta hormonális változások is fenntartják a zsírpárnákat.
Ezen élettani okokat is figyelembe véve az FLP cég komplex testsúlycsökkentő csomagokat állított össze a fogyni vágyók részére a kiváló testsúlykezelő termékeiből. Ezek a testsúlycsökkentés mellett segítik a szervezetet a felhalmozódott salakanyagok eltávolításában is, ezáltal is elősegítve a súlytöbblet hatékony leadását.
Az Aloe Vera az emésztőrendszer regenerálásával alapvetően segíti a tápanyagok felszívódását, magas tápanyagtartalmával biztosítja az anyagcsere-folyamatokban, hogy egy új, egészséges testsúlyt biztosító egyensúlyi állapot alakuljon ki. A Lite termék a jojo-effektust okozó vitaminhiányos állapotot megelőző termék, kifejezetten az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére lett kifejlesztve. A zsírok anyagcseréjét elősegítő készítmények összetevői (Garcinia, hidroxi citromsav (HCA), Therm) úgy vesznek részt a testsúlycsökkentést segítő zsír- és normál-anyagcsere folyamatokban, hogy az egészségre semmilyen ártalmas hatásuk nincs. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert sajnos a potencia növelő szerek mellett a fogyókúrás termékek azok, amelyek esetén több cég egészségre ártalmas összetevőket is beletesz a gyors testsúlycsökkentő hatás elérése érdekében.
Fentiek miatt a BMI 30 feletti súlytöbbletnél az egészséges testsúly kialakításában orvosi ismereteim alapján az FLP cég szakmailag megalapozott testsúlykontroll csomagjait (C9 és F15 komplex programot tartalmazó kontroll-füzettel kiegészített termékcsomagok) tekintem alapnak az életmódváltás eredményessége érdekében.
BMI 30 alatti súlyfeleslegnél a termékek külön-külön is hatékonyak lehetnek a zsírfelesleg nagyságától függően, természetesen a megfelelő életmódváltással együtt.
Mivel a tudományosan összeállított program, az egészséget is szempontnak tartja, nemcsak a testsúlycsökkentést, így a fogyókúráknál gyakran tapasztalható fáradékonyság, rossz közérzet elmarad. Az energiával, vitaminokkal feltöltött szervezet könnyebben viseli a fokozott terhelést (mozgás), az életmódbeli változtatásokat (étrend), így éri el a program, hogy a testsúlyrendezés eredményes és tartós legyen.

Ezen az oldalon az FLP cég testsúlykontroll termékeiről írok. Ha a testsúlyrendezés további elemeiről szeretne tájékozódni, kattintson a felső menüsor LifeStyleMedicine pontjára

Komplex Testsúlykezelő Program Csomagok

Testsúlykontroll étrend-kiegészítők, gyógynövénykivonatok

Specilis diétás tápszer az elhízás kezelésére

A FIT programhoz kapcsolódó javasolt mozgásokról videókat ide kattintva tudja megtenni.

Amennyiben betegsége, egészségügyi panasza van, javasolt konzultálni egészségügyi szakemberrel vagy kérjen tanácsadást tőlem az Elérhetőség menüpontnál.

Testsúlyrendezéssel kapcsolatos további bejegyzésekért kattintson ide.