image_pdfimage_print
Hatékony FLP termékek az egészség megőrzésében
Hatékony FLP termékek az egészség megőrzésében

Ma már néhány embernek lehetősége van rá, hogy olyan életvitelt folytasson, hogy egészségét étrend-kiegészítők fogyasztása nélkül is meg tudja őrizni halála napjáig. Ehhez kell, hogy a szervezet az átlag emberhez képest kevésbé legyen igénybe véve (kiegyensúlyozott lelkiállapot és fizikai leterheltség), kellenek kiváló minőségű ételek (mérgeket, kórokozókat nem tartalmazó, tápláló élelmiszerek), szükséges káros hatású dolgokat nem tartalmazó környezet (ide értve a tiszta levegőtől kezdve a körülötte élő emberek viselkedését) és, hogy a lehetőségek például a gyógyulásra (baleset esetén azonnali egészségügyi ellátás) vagy a kikapcsolódásra (úszás, könyvolvasás) megfelelően megoldottak legyenek. Erre azonban nincs mindenkinek lehetősége. Ahhoz azonban, hogy az átlag ember is megélje és ne szenvedje a meghosszabbított életéveit van lehetőség. Ehhez azonban segítség kell. A Forever a kiváló minőségű étrend-kiegészítőkkel segít pótolni a hiányosságokat és megtámogatni a szervezetünket a káros hatásokkal szembeni védekezésben, így megőrizve egészségünket.

Itt elsősorban az egészségmegőrzéshez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, fitonutrienseket és egyéb a szervezetet támogató dolgokat tartalmazó természetes alapú étrend-kiegészítőkről olvashat. Ha az egészségmegőrzés többi eleméről is szeretne tájékozódni,kattintson a felső menüsor Életmód pontjára.

Aloe Vera Italok

A fáradtság és a kifáradás csökkentése

Az immunrendszer normál működése

A szív, a keringés és az erek megfelelő működése

A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelme

A normál látás fenntartása

A haj és a köröm normál állapotának fenntartása

A bőr normál állapotának fenntartása

A normál csontozat fenntartásához

Méhészeti termékek

Gyógynövény tartalmú termékek

További termékek

A fenti állítások megfelelnek az étrend-kiegészítőkre vonatkozó Európai Bizottság 432/2012/EU Rendeletének 13. cikkében a „nem betegségek kockázatának csökkentését, illetve a gyermekek fejlődését és egészségét érintő, élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állításokkal”.