image_pdfimage_print

Sportolás és étrend-kiegészítők, krémek
(az adott termékcsoportra kattintva az ajánlott termékek megtekinthetőek, megrendelhetőek)
Aloe Vera és egyéb italok
Vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék
Nagy izomerő kifejtését elősegítő készítmény
Melegítő, izűletvédő és hidratáló krémek
Naptej, szappan, bőrradír és dezodor stift

Egészségvédő teljesítménynövelés az FLP termékekkel

A rendszeres mozgás, sportolás a modern világ technikai vívmányainak következtében egyre több ember életében jelenik meg, mint fontos életviteli elem. Kinek a fizikai fittség megőrzése, kinek a szellemi leterheltség utáni felfrissülés érdekében, másoknak pusztán a fizikai határok feszegetése, a teljesítmény növelése a cél. Sajnos orvosi munkám során többször tapasztaltam, hogy a nem megfelelően végzett vagy túlzásba vitt, az egészséget nem, csak a teljesítménynövekedést szem előtt tartó emberek milyen mértékben tudnak ártani szervezetüknek.

A FLP termékek összetettségük révén lehetővé teszik, hogy a szervezet optimális állapotba kerüljön és a fokozott terhelést egészségkárosodás nélkül bírja. A termékek használata biztosítja, hogy tele energiával, testileg lelkileg jó érzéssel tudjuk elvégezni az edzéseket, a gyakorlatokat a kitűzött cél eléréséhez. Ez alatt értem a megfelelő tápanyagbevitelt, ásványi anyag pótlást, az izomépítéshez szükséges biológiailag megfelelő fehérjepótlást, a regeneráló izomlazítást, a bőrsérülések gyors hámosodását.

Az új generációk és elvárások, a környezet vagy az egyén saját maga adta kihívások érdekében tett teljesítmény fokozás, izomépítés, fittség fejlesztés, formásabb és csinosabb kinézet elérése nagyobb sikerélményt ad, ha egyben az egészségünket is megőrizzük.

További ajánlott Forever étrend-kiegészítő készítmények a szív-, keringés megfelelő működéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a normál csontozat fenntartásához megtekinthetőek az Egészség menüpont alatt.

Sportolással kapcsolatos további bejegyzésekhez kattintson ide. Mozgással kapcsolatos további információkat az Életmód menüpont Mozgás eleménél olvashat.

A jobb közérzet, szebb kinézet és fittség javításához tudományosan összeállított komplett programok és a hozzájuk kapcsolódó programok a V5, C9 és F15 csomagok, melyek leírása alább látható.

C9 csomag a szebb kinézetért

F15 csomagok a fittségért

V5 csomagok a jobb közérzetért