image_pdfimage_print

Forever vállalkozás – üzleti lehetőség

A Forever Living Products 1978 óta kiváló minőségű termékek sorával szolgálja ki az egyre növekvő igényeket az egészség és szépség piacán. Saját tulajdonú termőföldek, gyártelepek és logisztika, tudományos kutatások, folyamatos innováció, környezetbarát technológia és nagyvonalú jótékonykodás jellemzi a céget.

Aiden O’Hare – A Forever lehetőség

Berkics Miklós – Forever üzleti lehetőség

A termékek forgalmazása mlm (multi-level-marketing) vagy másként network marketing formában történik. Ennek lényege, hogy nem eladni kell a termékeket, hanem a termékekről informálni azokat, akiknek szüksége lehet rá. Egy vásárlás megtörténtekor a cég rendszere nyomon követi, ki volt az ajánló és az üzleti tervben meghatározott mértékben kiszámított jutaléknak megfelelő pénzt kifizeti az üzleti partnernek.

Forever termékismertető

Forever üzletismertető

Összefoglalva:

Miről szól? – Étrend-kiegészítők és kozmetikumokról beszélni embereknek, akiknek szüksége lehet a Forever kiváló minőségű termékeire, hogy „szebb kinézet, jobb közérzet”-et érjenek el vagy egy vállalkozásról beszélni az embereknek, akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel álmaik megvalósításához.

Mit kell csinálni? – Azoknak az embereknek, akik szeretnének vásárolni Forever termékeket a vásárláshoz vevőkódot biztosítani. Azokat az embereknek, akik szeretnének pénzt keresni a Forever üzleti lehetőséggel összeismertetni a csapat vezetőivel.

Mennyi idő alatt mennyi pénzt lehet keresni? – Ez nem egy alkalmazotti munka, konkrét munkáidővel és fix fizetéssel. Ez egy vállalkozás, ami gondos tervezéssel és kitartó munkával biztosít kiszámítható jövedelmet. Ha megmondod, mennyi időd van, megmondjuk, mennyi pénzt kereshetsz. Ha megmondod, mennyi pénzt szeretnél keresni, megmondjuk, mit kell ahhoz tenni.

webshop – flpshop.hu

Első lépések a managerré válás útján

Ha szeretnél élni a lehetőséggel és az embereknek segíteni, hogy elérjék céljaikat akár az egészség, szépség vagy az anyagiak terén, miközben a Te álmaid is valóra válnak, keress meg elérhetőségeimen.

Szeretettel: Zsuzsa

 

További információk a cégről és a termékekről:
Aloe Vera Szépség és Egészség

Ez egy az FLP-vel szerződésben álló független üzleti partner (termékajánló) oldala azzal a céllal, hogy informálja az érdeklődőket a termékekről és a vásárlási lehetőségről. A Forever Living Products hivatalos honlapja a www.foreverliving.com