1

Szolgáltatás

Szolgáltatásom röviden:
Egészségfejlesztés és mentálhigiénés oktatás.
Mire jó ez, mire használható? Szinte mindenre, ami az egészségével kapcsolatos, úgyhogy a legegyszerűbb, ha e-mailben megírja, mit szeretne megváltoztatni, mire keresi a megoldást, mi okoz problémát Önnek és válaszolok, hogy miben tudok segíteni. Vagy felhív telefonon és megbeszéljük, hogyan tudok Önnek segíteni.
Mennyibe kerül? Változó, hiszen más és más a probléma, de nem pénzt, hanem azt kérem cserébe, hogy vásároljon a webshopomon a kiváló minőségű Forever termékekből és használja azokat. A vásárlás értékétől függően egy alkalmas, több alkalmas vagy akár több hónapos támogató tanácsadást adok, illetve lehetőség van folyamatos, évekig tartó együttműködésre is, ami már prevenciós, megelőző jellegű életvezetést eredményez.

Szolgáltatás folyamata

                                         A szolgáltatás folyamata

A szolgáltatásom hosszabban megfogalmazva:
Alapvetően egészségfejlesztés, amit csinálok, vagyis megtanítom az embereknek, hogy mit tehetnek az egészségi állapotuk javulásáért. A közös munka jelentős része a mentálhigiéné területére csoportosul, de számos egyéb dolog, például konkrét étrend javítása, egyéni edzésterv korrigálása is beletartozhat a szolgáltatásba. Az egészségfejlesztés során az ügyfeleim jobban megértik, hogyan működik a szervezetük, megtanulják, hogyan-miként tudják befolyásolni a külső környezeti hatásokat, hogy az egészségüket megőrizzék, vagy minél teljesebben visszaszerezzék. Ennek eredményeként az egészségi állapotuk, közérzetük és fittségük garantáltan javul. A tanácsadások egyénre szabottak, változó időtartammal vagy gyakorisággal, ez függ a céltól is. Az együttműködés kölcsönös kommunikációt igényel, oda-vissza információáramlást, de a tartós eredmény csak így, közös munkával érhető el. Többnyire telefonon és e-mailen, esetleg egyéb elektronikus csatornán kommunikálok az ügyfeleimmel. A segítségemért cserébe azt kérem Tőlük, hogy vásároljanak az ajánlásommal a kiváló minőségű Forever étrend-kiegészítőkből, bőrápolási termékekből és fogyasszák el, használják azokat. Bolond vagyok, mondhatnák, hiszen így egyet-fizet kettőt-kap alapon ingyen jutnak hozzá a szolgáltatásaimhoz, de én nem tartom magam annak és mások sem ezt szokták rám mondani. Nem vagyok marketing guru sem, hogy ez valami akció lenne. Más az oka, hogy miért is így dolgozom és, ha szeretné megtudni, akkor olvasson tovább!

    Fő célom az volt, hogy a megelőző orvostani szakmámat, olyan tevékenység keretében folytassam, tudásomat úgy hasznosítsam, mint egy háziorvosi praxisban. Megismerjem a hozzám forduló embereket, egészségi problémáikat és megtaníthassam nekik, hogyan alakíthatják ki életmódjukat úgy, hogy az saját és családjuk egészségét szolgálja. Olyan praxis, ahova egészségtudatos (egészségükért tenni akaró) emberek fordulnak, akik szeretnének egy olyan életmódot kialakítani, mellyel elérhetik, hogy egészségesek legyenek, krónikus betegség esetén panaszmentesekké váljanak, ellenállóak a fertőzéseknek és mentálisan kiegyensúlyozott, boldog életet éljenek ők, és a családjuk is. Egy „életmód praxis”, ahol az egészséges életmód kialakítása kapcsán speciális életviteli problémákkal is foglalkozom:
-életmódi hibák feltárása, kijavítása
-testsúlyrendezés
-stresszkezelés
-dohányzás leszokás
-gyermeknevelési problémák.
Ehhez a munkához azonban számomra sem az állami egészségügy, sem a fizetős magánpraxis nem adta meg a megfelelő körülményeket, ezért tovább kerestem a lehetőségeket, hogyan tudnám segíteni az embereket az egészséges életmód kialakításában. Erre végül a Forever Living Products rendszerét találtam alkalmasnak. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy, ha az ügyfeleimnek információkat adok a termékekkel és az életvitelükkel kapcsolatosan és Ők megfogadva a tanácsaimat a vitaminokat, valamint a bőrápolási termékeket az alábbi webshopon keresztül vásárolják, akkor a Forever Living Products Magyarorszag Kft. ezért díjazást fizet nekem. Ez így számomra olyan, mintha egy háziorvosi praxisban dolgoznék, csak én nem a NEAK-kal, hanem az FLP-vel szerződtem és nem betegségről és gyógyszerfelírásról, hanem egészséges életmódról és étrend-kiegészítőkről, bőrápoló termékekről szól a munkám.
Önnek hogy tetszik ez a megoldás? Ön szeretné egészségesebbé tenni az életmódját és szeretne az ehhez szükséges vitaminok mellé néhány egyéni tanácsot is kapni? Vagy Ön már elkezdte megváltoztatni az életmódját, de vannak még olyan területek, kérdések, amikre nem találta meg a választ és a segítségért cserébe szívesen vesz jó minőségű bőrápoló szereket? Ha magára ismert, bátran keressen meg elérhetőségeimen. Beszéljük át, miben tudok Önnek segíteni!
    Az egészségfejlesztés széleskörű problémákra ad megoldást, ha nem hiszi, próbálja ki. Összeállíthatok 3 vagy 6 hónapos életmód terveket, segíthetek koordinálni egy testsúlyrendezést vagy egy sportversenyre felkészülést, támogathatom a dohányzás leszokását vagy rendszeresen konzultálhatunk a gyermeknevelés kihívásairól, teendőiről. Speciális szaktudásom, széleskörű tapasztalatom és a Forever kiváló minőségű termékei alapján garantálhatom, hogy az együttműködésünk kapcsán javulni fog az életminősége, egészségi állapota. Az egészség nem célja, hanem alapja az életnek. Hívjon vagy írjon és mondja el, miben szeretne változást!

Jó egészséget kívánok!
Dr. Boldog Zsuzsanna
megelőző orvostan és népegészségtan szakorvos